Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο YouTube της COSMOTE τα νέα επεισόδια του «Σ’ Αγαπώ, Μ’ Αγαπάς»

*
Η νέα σειρά επεισοδίων για την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Σ’ Αγαπώ, Μ’ Αγαπάς» επιστρέφει από το κανάλι της COSMOTE στο YouTube. Η επίσημη επιβεβαίωση αναμένεται από τον Οργανισμό εντός της ημέρας, ωστόσο οι πληροφορίες που καταφέραμε να επιβεβαιώσουμε αναφέρουν ότι τα 10 νέα επεισόδια θα ανέβουν στο YouTube της COSMOTE στα τέλη του μήνα. Η COSMOTE δείχνει με αυτόν τον τρόπο ότι θέλει να επενδύσει και πέραν της COSMOTE TV σε περιεχόμενο, γεμίζοντας τα new media με νέες παραγωγές. Το αν θα ακολουθηθεί αυτό το concept από καθαρά ελληνικό περιεχόμενο ή όχι, θα το ανακαλύψουμε σύντομα. Στη σειρά «Σ’ Αγαπώ, Μ’ Αγαπάς» πρωταγωνιστούν και πάλι η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Αθερίδης, ενώ παραγωγός είναι ο πρώην διευθυντής προγράμματος του MEGA και του ΑΝΤ1, Πέτρος Μπούτος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*